Kennismaking

Heeft u altijd al eens willen schieten met een vuurwapen? Dat kan!
Maximum één keer per kalenderjaar kan elke meerderjarige onder begeleiding, mits het opstellen van een dagvergunning, kennis maken met de schietsport.

U kunt u kiezen uit twee formules:

– Kennismaking met vuurwapens in kaliber .22LR: U kunt schieten met een pistool, een revolver en een grendelkarabijn en semi-automatisch karabijn op afstanden van 10m tot 25m. De prijs voor deze formule bedraagt 50 EUR per persoon.

– Volledige kennismaking: dit omvat de kennismaking klein kaliber alsook het schieten met een pistool, revolver en karabijn in een groter kaliber (zoals 9mm, .223 rem, 30/30) en soms met pomp-actie. Het is de begeleider die zal beoordelen of u veilig met deze wapens om kunt gaan en in functie van de veiligheid de wapens zal voorstellen waarmee u kunt schieten. De prijs voor deze formule bedraagt 85 EUR per persoon.

De opgegeven prijzen zijn per persoon en omvatten gebruik van de schietstand, wapens, munitie, doelkaarten en begeleider.

Reservatie:

U dient ons steeds te contacteren om een afspraak te maken. Momenteel zijn we beschikbaar zaterdag 09:00 – 11:00 en zondag 15:00 – 17:00.
Pas nadat de afspraak bevestigd is, kunt u langskomen aan de schietstand op het afgesproken tijdstip.

Teambuilding of grote groep:

Wenst u een unieke teamactiviteit te organiseren of wenst u te komen met een grote groep? Dat kan! Wij kunnen ook bedrijven, verenigingen of groepen ontvangen tot 20 personen. Wij voorzien het gepaste aantal begeleiders en plannen met u het privé evenement. Gelieve hiervoor contact met ons op te nemen via E-mail.

Cadeaubon:

Zoekt u nog een geschenk? Het is mogelijk om een kennismaking ter waarde van 50 of 85 EUR als cadeaubon te kopen. De gelukkige kan dan contact nemen met ons om de kennismaking in te plannen.

Volgende voorwaarden zijn van toepassing:

– Wij reiken hiervoor een dagkaart uit (enkel meerderjarigen, maximum 1x per jaar per persoon).
– R.Range zorgt voor een begeleider. Elke deelnemer wordt individueel begeleid.
– Er kan geschoten worden met diverse wapens.
– Deelnemers moeten het interne reglement volgen en niet onder invloed zijn vooraleer ze schieten.
– We laten geen toeschouwers binnen, enkel deelnemers.
– Het dragen van oog- en oorbescherming is steeds verplicht; het nodige materiaal wordt door ons voorzien.
– In functie van de veiligheid zullen de begeleiders bepalen met welke wapens u al dan niet mag schieten.
– De begeleiders behouden zich het recht voor om de toegang tot de schietstand te weigeren indien het reglement overtreden wordt, de instructies niet nauwgezet gevolgd worden of de veiligheid in het gedrang kan komen.

Bij elke kennismaking wordt eerst een briefing gegeven over de veiligheidsregels die op de schietstand van toepassing zijn. Er wordt ook toegelicht hoe vuurwapens op een veilige manier dienen te worden gehanteerd.

Tijdelijke actie!

Indien u binnen de dertig dagen na uw kennismaking lid wenst te worden van R.Range, krijgt u een korting van 25 EUR op de ledenbijdrage.

Aanvraagformulier kennismaking of cadeaubon

Uw naam

Uw voornaam

Uw telefoonnummer

Uw e-mailadres

Aantal personen

Gewenste formule

Gewenst datum

Extra informatie

Uw wensen of vragen

Success

Het formulier werd succesvol verstuurd!

Error

Iets was niet correct of onvolledig ingevuld!